träningsDVD

Inspiration för höstens träning

Reumatikerförbundet har under flera år samarbetat med företaget SOND som ger ut olika träningsprogram. De program som är anpassade särskilt för oss med reumatiska sjukdomar har en specialutbildad sjukgymnast varit med och tagit fram.

Programmen kan med fördel användas i vår gruppverksamhet. De börjar med uppvärmning och avslutas med nedtrappning. De kan också ge inspiration till ledareReumatikerförbundet har under flera år samarbetat med företaget SOND sor ut olika träningsprogram. De program som är anpassade särskilt för oss med m ge som vill ha några nya rörelser och ny musik.

DVD kan beställas från sond

Länk till Sonds hemsida

50 000 starka skäl att bli medlem